benchmarks en doorlichtingen

Contact

Bij vragen, opmerkingen of onderzoeksvragen kunt u contact opnemen via onderstaande contactinformatie.Jollemanhof 18 (6e etage)
1019 GW Amsterdam
Tel.  020 – 6274551
E-mail: cebeon@cebeon.nl

RoutebeschrijvingCebeon_Map

Cebeon bevindt zich op de 6e etage van het gebouw (Pakhuis Azië). Bij binnenkomst kunt u zich melden bij de receptie.

Lopend
Vanaf Amsterdam Centraal Station ligt het pand van Cebeon op ongeveer 15 minuten loopafstand. Loop naar de achterzijde van het station (de Ruijterkade) en sla rechtsaf. Volg deze straat die overgaat in de Piet Heinkade. U passeert onder andere het Muziekgebouw aan het IJ, het Bimhuis en de Passenger Terminal aan uw linkerzijde. Na ongeveer 1,5 km ziet u het gebouw aan uw linkerhand liggen.

Neem vanaf Amsterdam Centraal Station tram 26 richting IJburg en stap uit bij de halte Kattenburgerstraat (tweede halte). Het pand van Cebeon bevindt zich links aan de overkant van de straat.

Met de auto
Neem op de A10 afslag S114 en volg de borden Centrum (via de Piet Heintunnel).Sla, komende uit de Piet Heintunnel, bij de verkeerslichten rechtsaf. U bevindt zich nu op de Piet Heinkade. Het pand van Cebeon bevindt zich na ongeveer een kilometer aan uw rechterzijde.U kunt niet op de openbare weg parkeren. Er is parkeergelegenheid op enkele minuten loopafstand van ons pand in de Piet Heingarage of in Parking de Loodsen.
Sitemap
Hosting & Development: Aspage Automatisering Aspage Automatisering & The Imagineering SuiteThe Imagineering Suite