Vacature: Junior beleidsonderzoeker (kwantitatief, financieel)

Cebeon is ter versterking van het team op zoek naar een junior beleidsonderzoeker voor 30 tot 40 uur per week.

kernwoorden: beleidsonderzoeker, starter, kwantitatief, financieel, maatschappelijke vraagstukken, economie

Functie-inhoud

Als junior onderzoeker werk je in verschillende teamsamenstellingen (2-3 onderzoekers) aan onderzoeksprojecten over actuele maatschappelijke vraagstukken. Je houdt je bijvoorbeeld bezig met (financiële) dataverzameling, -bewerking en -analyse, het organiseren en afnemen van interviews, dossieronderzoek en rapportage. Onze dienstverlening omvat onder andere evaluaties, monitors, verdeelmodellen, kostenbepalingen, benchmarks en verschillenanalyses. Onze opdrachtgevers zijn met name ministeries en gemeenten.

Functie-eisen

Je bent (bijna) afgestudeerd in econometrie (bijv. Econometrie en Operationele Research), of een aanpalende studierichting (bijv. Financiële Economie). Je hebt aantoonbare affiniteit of ervaring met kwantitatieve onderzoeksmethoden en statistiek en voelt je uiteraard thuis in cijfers.
Je hebt een stevige persoonlijkheid met een duidelijke kijk op en mening over beleidsonderzoek en maatschappelijke ontwikkelingen. Je bent in staat die mening goed over te brengen en mensen te overtuigen. Je bent kritisch, analytisch sterk en gedreven. Als het op cijfers aankomt ben je zeer precies. Je bent een echte teamspeler die in staat is het werk van collega’s op te pakken en verder uit te werken. Tenslotte heb je absoluut ambities, en wil je je ontwikkelen als beleidsonderzoeker.

Over ons

Cebeon doet beleidsgericht onderzoek vanuit een financiële invalshoek. Het doelmatig en objectief inzetten van maatschappelijke middelen vormt de passie waarmee wij scherpe financiële analyses maken van maatschappelijke vraagstukken. Onze manier van werken is afgestemd op de concrete situatie en behoefte van de opdrachtgever. Onze expertise strekt zich uit tot nagenoeg alle beleidsterreinen. Kijk hier om een beeld te krijgen van ons werk.
De zeven medewerkers van Cebeon vormen een multidisciplinair team van deskundigen met een jarenlange onderzoekservaring op het gebied van (openbare) financiën en bestuurlijke verhoudingen. Bij ons gaat hard werken samen met een goede collegiale sfeer. Het spreekt voor zich dat je bij ons een omgeving vindt, waarin je inhoudelijk gedreven collega’s treft en waar je gestimuleerd wordt om je professioneel verder te ontwikkelen. Waar nodig bundelen we graag onze krachten met andere kennisinstituten. We werken nauw samen met Regioplan beleidsonderzoek, waarmee wij de werklocatie delen.

Aanbod

Wij bieden een interessante startersbaan; je doet ervaring op met alle aspecten van onderzoek en je kunt deelnemen aan een doorlopend intern trainingsprogramma. We dagen je uit om je expertise te benutten en verder te ontwikkelen.
We gaan een jaarcontract aan voor minimaal 32 uur per week. Afhankelijk van jouw prestaties en ontwikkeling zijn er doorgroeimogelijkheden.
Cebeon is gevestigd op loopafstand van het Amsterdam Centraal Station en daarom uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer.

Reageren

Voor meer informatie kun je bellen met Coen van Rij (directeur) op tel. 020 – 6 274 551 of mailen coen.van.rij@cebeon.nl.
Wij ontvangen graag een brief van maximaal 350 woorden en een cv. Vermeld ook jouw beschikbaarheid (uren per week en per wanneer). Je brief kun je richten aan sandra.winsser@regioplan.nl
Reageren voor 28 augustus 2017. Op maandag 4 september 2017 worden de eerste selectiegesprekken gehouden.
Wij stellen geen prijs op acquisitie door bemiddelingsbureaus n.a.v. deze advertentie.

Sitemap
Hosting & Development: Aspage Automatisering Aspage Automatisering & The Imagineering SuiteThe Imagineering Suite